Čtvrté představení Klubu mladého diváka

SEN ČAROVNÉ NOCI – William Shakespeare

Titul, který se na jeviště vrací s každou generací - fantastická přehlídka motivů, zápletek, záhad a tajemství. Hermie si má vzít Demetria, ale miluje Lysandra. Naplánují společný útěk, ale řeknou o něm Heleně, která miluje Demetria, jehož přesvědčí, aby je pronásledovali. Do všeho se zaplete Oberon, jemuž Puk obstará kouzelný květ vyvolávající v lidech lásku. Už tak dost chaotický příběh se odehrává v noci, kdy každé usnutí může přinést nový sen. Jenže kde takové sny končí – a co si z nich vlastně pamatujeme? Když se svět kolem nás roztočí, těžko říct, kde jsou jeho hranice.
Hrají: Lucie Polišenská, Pavla Beretová, Jiří Suchý z Tábora, Patrik Děrgel, Michal Kern, Pavlína Štorková, Pavel Batěk, Petr Šmíd, Martina Preissová, Alena Štréblová, Ondřej Pavelka, Jana Boušková, Milan Stehlík, Eva Vrbková, Michaela Doubravová-Tomešová.
Režie: Daniel Špinar
Délka představení: 1:45 hod. bez přestávky
Kdy: v úterý dne 25. 4. 2017 od 19:00 hodin
Odchod: 18:15 z pasáže Nový Smíchov
Návrat: cca 21:15 na místo srazu
Délka představení: 1:45 hod.
Kde: NÁRODNÍ DIVADLO, Ostrovní 2 , 112 30 Praha 1
Příjemný kulturní zážitek přeje KMD a těšíme se na další představení v následujícím školním roce i na nové členy, kteří, jak všichni doufáme, nahradí letošní „deváťáky“.